hoe kun je kip met ijs het beste combineren?

kun je kip combineren???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Iemand die ken die eet altijd boerenkool met kip en vanille ijs doorelkaar... Heb het nog nooit geproeft want lijkt me niet lekker maar probeer het is zou ik zeggen...

ik zou de kip als hoofdgerecht doen en het ijs als toetje prima combinatie

Misschie met knoflook of aspergeijs, maar een echt lekkere combinatie lijkt het me niet Toegevoegd na 1 uur: recept knoflookijs:http://www.knoflog.nl/?p=41 Toegevoegd na 1 uur: en hier van aspergeijs http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/nagerechten/asperge-ijs-4345.html (dit voor de ongelovige reacties ;))

Met lekker fruit zoals bramen. Bekijk maar eens dit recept:

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/918476/Bram...

Je kunt zelf ijs maken van bijvoorbeeld bosvruchten of ananas. Deze maak je tot een puree, mengen met wat room en in kleine porties (Druppen) invriezen. De druppen gebruiken om de kip(filets) op het bord te garneren. Ben benieuwd...

Kip kun je het beste met appelmoes combineren, en daarna lekker met ijs.

Ik serveer zelf wel eens een voorgerecht van plakjes gerookte kip, gecombineerd met dunne plakjes appel, mango of sinaasappel. Misschien zou je de verse vruchten kunnen vervangen door sorbet. Verder heb ik lang geleden eens witlofparfait gegeten. Dat was wel een nagerecht, maar ik kan me voorstellen dat je het, eventueel aangevuld met wat blauwe kaas en plakjes (gecarameliseerde) peer, ook prima als voorafje kunt serveren samen met wat reepjes gebakken kipfilet. Interessant idee overigens! Laat je nog even weten wat het geworden is en of het gesmaakt heeft?

Abrikozen en Perziken zijn zoete smaken die ik koud lekker vind bij kip. In ijsvorm heb ik het nooit op. Verder zijn stoofpeer en appel(moes) ook traditionele combinaties, misschien kun je daar ijs van maken? Of je schuift een kip op een houtje en legt die in de vriezer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100