Temperatuur op 240 inplaats van 220, kan dan pfas in mijn eten terechtkomen?
Ik heb het stukje vlees vervolgens opgegeten, is er nu pfas vrijgekomen en is het op mijn eten terechtgekomen?
Temperatuur op 240 inplaats van 220
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik heb het stukje vlees vervolgens opgegeten, is er nu pfas vrijgekomen en is het op mijn eten terechtgekomen?
Temperatuur op 240 inplaats van 220
Vulling is een mengsel van opgeklopte slagroom met chocolade.
Volgens recept was wat koffielikeur erbij geweldig, maar die hadden ze niet in de winkel, dus maar niet gedaan. Nu besef ik net dat de taart waarschijnlijk veel zwaarder zal zijn.. klopt dat?
Op.de verpakking staat: dichtschroeien, 1 kopje bouillon erbij en 45-50 minuten op lage temperatuur garen. Heeft iemand deze al eens in de airfryer bereid?
Op.de verpakking staat: dichtschroeien, 1 kopje bouillon erbij en 45-50 minuten op lage temperatuur garen. Heeft iemand deze al eens in de airfryer bereid?
Ik was net hamburgers aan het bakken, maar ik kwam er na het opeten achter dat ik hierbij een spatel heb gebruikt die niet hiervoor bedoeld was. Hij blijkt op meerdere plekken gesmolten/verbrand te zijn. Aangezien ik hier pas achter ben gekomen nadat ik klaar was met mijn burgers maken (en opeten) weet ik dus niet zeker of dat plastic nog in contact is geweest met de burgers. Weet iemand of dit heel erg schadelijk is/kan zijn?
Ik weet dat er water verdampt maar ook dat er wat vet voor terug komt. Daarom vind ik de voedingswaarden van ongebakken/alleen voorgebakken friet niet kloppen met wat je binnenkrijgt. Maar voor de voedingswaarden van het bereide product moet ik rekening houden met een heel ander gewicht, en ik heb vaak geen weegschaal bij de hand om dat te kunnen weten. Is er een rekensom voor of is het altijd weer anders?
Vulling is een mengsel van opgeklopte slagroom met chocolade.
Volgens recept was wat koffielikeur erbij geweldig, maar die hadden ze niet in de winkel, dus maar niet gedaan. Nu besef ik net dat de taart waarschijnlijk veel zwaarder zal zijn.. klopt dat?
Ik heb het stukje vlees vervolgens opgegeten, is er nu pfas vrijgekomen en is het op mijn eten terechtgekomen?
Temperatuur op 240 inplaats van 220