Er is op m'n naam en adres een bestelling geplaatst bij een Turkse pizzeria. Nu houden zij vol dat ik besteld heb en moet betalen. Wat nu?

De pizzeria is al 2x langs geweest vandaag en gedreigd dat ze de politie zouden bellen terwijl ik niks heb misdaan en eerlijk heb gezegd dat ik het niet besteld heb. Voel me machteloos en bedreigd door de pizzeria die blijft stalken ( telefoon , aanbellen)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De pizzeria bellen en zeggen dat de bestelling niet van jou is en dat iemand anders waarschijnlijk een grap uithaalt. Verder zou ik zeggen dat zij toekomstige bestellingen op jouw adres niet in behandeling hoeven te nemen. Ik zou vooral niet betalen als jij daadwerkelijk niks gedaan hebt. Juridisch gezien kunnen zij jou toch niks maken. Indien zij jou fysiek bedreigen of de hele tijd agressief blijven aanbellen zou ik de politie inschakelen, zoals eerder hierboven aangegeven.

Als jij niets hebt besteld bij hun kunnen zij juridisch niets doen. Met de politie beginnen zij niets, zij moeten namelijk kunnen aantonen dat jij wel degelijk bij hun hebt besteld. Als ze telkens weer terugkomen zou ik zelf de politie bellen. Toegevoegd na 2 minuten: tip: neem als ze weer langs komen jullie gesprek op met een mobiel of iets dergelijks. Als ze je bedreigen kan je dat overleggen aan de politie als bewijs, en kan je meteen aangifte doen van bedreiging als je dat wilt.

pizzeria's vragen altijd naar een telefoonnummer bij de bestelling. als dat nummer you niet toebehoort dan zou ik mij geen zorgen maken. zou ik ook even aangeven bij hen als ze weer langskomen.

Ze vragen meestal een tel.nr. Om de bestelling te verifieren. Kennelijk hebben ze dat nu nagelaten. Laat ze lekker de politie bellen. Dan zijn die in ieder geval op de hoogte, voor het geval die Turken nog vervelender worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100