Is laurierdrop slecht voor de lijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zit veel suiker in. En te veel suiker is slecht voor de lijn. Toegevoegd na 1 minuut: Er is ook suikervrije laurierdrop, maar de ervaring leert dat je daarvan aan de race gaat.

Alles waar je teveel van eet, is slecht voor de lijn. Ook gezonde producten. Af en toe een dropje kan niet zo veel kwaad, iedere dag n kilozak wel

Je hebt zout/suikervrije laurierdrop en dit kan geen kwaad want vet bevat het niet. Eet er echter niet teveel van. Alle dropsoorten zijn vanwege de zoethout die elke dropsoort bevat,niet goed als je toevallig hoge bloeddruk hebt. Veel drop kan ook leiden tot verstopping van je darmen. Af en toe een laurierdropje kan best, het is zelfs goed tegen maagzuur en keelpijn en is zelfs weerstandverhogend.

het hangt er vanaf hoeveel drop je eet, als ik zelf een zak drop heb is die binnen een uur op, en dat is slecht voor de lijn, maar 3 dropjes per dag maakt niet zoveel uit.

Bronnen:
Ervaring

Af en toe een snoepje is niet slecht voor de lijn. Maar je moet je dan ook beperken tot dat ene snoepje. Snoepjes komen uit een fabriek en zitten vaak boordevol met suiker en kleurstoffen. Allemaal zaken waar je lichaam niets mee kan en hard voor moet werken om dit te verwerken. Beter is om snoep en alles waar een wikkel om heen zit te laten staan. Kies voor groenten of fruit (fruit maximaal 2 per dag)

Bronnen:
http://fat-attack.webklik.nl/page/home

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100