bestaat er een boekje met een overzicht van de pro-points (weightwatchers) van zoveel mogelijk voedingswaren?

ik heb van mijn dochter een resem boekjes overgekocht van de periode waarin ze bij de weight watchers was. Wat ik echter nog niet heb is een boekje waarin (bv. een alfabetisch) overzicht staat van de propoints per voedingsmiddel. wel een klein boekje maar daar staat bijlange niet alles in.
bestaat er zo een boekje met een overzicht? on line vind ik het in ieder geval niet, maar misschien lukt het wel als ik een naam zou hebben. als dat bestaat, is dat dan bij de weight watchers te verkrijgen of ook elders (er zijn immers heel wat weight watchers voedingsproducten die je nu gewoon de in de supermarkt vindt, dus wie weet ook boeken?)

Weet jij het antwoord?

/2500

De boodschappengids, die jij bedoelt, is alleen op de cursusbijeenkomsten te koop. Wel kun je hem online kopen als onderdeel van het ProPoints-pakket. Maar dan krijg je de hele cursus er dus bij.

Bronnen:
http://www.weightwatchers.nl/shop/hom/index.aspx

Op deze site staat dit wel vermeld: http://www.dieetschema.nu Ik heb het boek zelf niet gedownload, dus ik weet zelf niet of het er precies zo in staat als jij zoekt. Ik heb er wel heel veel goede verhalen over gehoord.

Bronnen:
http://www.dieetschema.nu

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100