Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik de smaak van te veel gember neutraliseren?

Ik heb een viscurry gemaakt, maar de smaak van gember overheerst. Andere ingrediënten zijn: kokosmelk, sjalot, witte selder, brocoli en curry.
Wat kan ik best toevoegen om de de smaak van de gember te neutraliseren?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
20.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Bij warme gerechten wil gelatine wel eens helpen. 1 Blaadje laten weken en oplossen in je curry. Mag niet te koud worden anders gaat het geleren. Dit wordt wel in restaurants toegepast. Gelatine neemt nl. smaak in het algemeen weg. Bij gebruik in puddingen e.d. moet je ook altijd meer suiker toevoegen dan anders. Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding