Zelf heb ik het idee, dat alle food welke ik verwarm in de magnetron, anders smaakt als verwarmen op het gas klopt dat ??

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat klopt niet. Tenzij je de pannen die je op het gas gebruikt niet goed schoon maakt. Toegevoegd na 3 dagen: Onduidelijkheid.. Als je in een pan iets opwarmt en er olie of boter bij doet, verandert natuurlijk de smaak. Je voegt immers smaakstoffen toe. echter, als je een schone pan gebrjuikt en het gerecht met wat water opwarmt op de kookplaat, of je doet water in een bakje met het gerecht en je plaatst het in de magnetron, dan verandert de samenstelling niet, en blijft de smaak genoeg.

Nou, ik weet hier niet erg veel van, maar ik weet wel dat de magnetron eten op een andere manier verwarmt, door straling met een andere golflengte bijv. het is wel zo dat als je bijv. Vlees gaat bakken en het in de magnetron stopt, meer sappen uit het vlees komt, en een luchtgrill zou dit juist voorkomen. Of een tosti die veel sneller smelt In de magnetron maar het nadeel is daarvan dat de tosti heel nat en sompig wordt omdat al het lucht in de magnetron verdampt en de condens op de tosti komt... Ik hoop hierbij je vraag beantwoord te hebben! ^^

Klopt zekers!!! Magnetrons zijn zeer slecht!!!!!! In Rusland verboden!!!!! Zoek maar eens tests op op internet!! dan denk je wel 2x na over het gebruik ervan!!!! 1 voorbeeld: Verwarm water in een magnetron en verwarm water in een pan..... Neem 2 dezelfde soort bloemen en geef de 1 water van de magnetron en de andere vant gas..... De bloem met magnetron water sterft 10x sneller!!! Doordat je eten in zoon korte tijd op temperatuur komt verbrandt je alle vitamines en mineralen in je eten!!!!!! Het smaakt nog wel een beetje maar het voed totaal niet!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100