Waarom is de adem van iemand die knoflook heeft gegeten,,,vaak zo afstotelijk.?

Als je knoflook afschilt of bakt ruikt het lekker.
Dat is mijn mening.
Ik hou er ook van.
Maar als je het zelf niet op hebt en en ander wel.
Dat ga je het liefst een meter terug als je met ze praat.
Veranderd er iets als je het gegeten hebt.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is niet alleen de adem,maar als je het dagelijks eet en in flinke hoeveelheden,zoals 3 van mijn ex collega's dat deden komt het zelfs uit de poriën zodat de nabije omgeving van de knoflooketers er naar geurt (zal ik maar zeggen ).

Knoflook heeft een aparte lucht en wordt opgenomen door je speekselklieren{is mij verteld} en vandaar die irritante lucht. Het is wel anders als jezelf ook knoflook hebt gegeten want dan ruik je het niet zo erg bij een ander.

Dat komt volgens mij door de enzymen en zuren in je mond. Deze beginnen in de mond al met de vertering en dat zorgt ervoor dat knoflookgeurmoleculen veranderen. Dit is puur een theorie van mij. Kan er niets zinnigs over vinden op internet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100