Mijn Shaker waar dat ik mijn proteine shakes kan shaken heb ik laten staan met melk het stinkt nog bruikbaar ?

Het melk was gaan rotten denk ik ik heb het voor 1.5 weken laten staan het potje is helemaal schoon gemaakt met dreft maar er komt nog steeds een onaangename geur uit is het nog bruikbaar want zo een potje kost 15 euro is niet goedkoop ..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel goed tegen geurtjes en ontvetten is soda. Maak een oplossing van soda en heet water en laat het een nachtje staan. De volgende dag goed afwassen en met schoon water naspoelen. Soda verkoopt elke supermarkt bij de schoonmaakspullen. Wat ook helpt tegen geurtjes is koffieprut of een koffiepad met heet water. Ook even laten staan. Wat nog een optie is; huishoudazijn en citroensap. Samen in het potje en een poosje laten intrekken. Azijn is sowieso perfect voor geuren die je niet wilt ruiken. Na het afwassen is ook de azijnlucht weer weg. Toegevoegd na 1 minuut: corr; ontvettend

Met citroensap zal het wel lukken. Laat het citroensap er een paar uur in staan, beetje schrobben en klaar is kees ;)

Goed omspoelen met koud water. Ik ga er even vanuit dat het plastic is.

Je kan het inderdaad eens proberen met citroensap. Maar voordat je daaraan begint kun je misschien eerst eens proberen met een flinke schrobbeurt met CIF (ik denk wel dat dat ook in Nederland verkrijgbaat is) Dit om de bacterien die nog in heel plastic aanwezig zijn het hoekje om te helpen en dan het citroensap om de geuren te verwijderen. En als dat niet helpt zal er spijtig genoeg niets anders opzitten dan een nieuwe beker te kopen. PS volgende maal het potje geen 10 dagen laten staan ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100