Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Blogartikelen van Startpagina: kennismaken met Ilse Bloemendal

Iedere week verschijnen er nieuwe artikelen met tips en weetjes op Startpagina. Met verschillende onderwerpen als online veiligheid, eten & drinken, gezondheid, actualiteit en andere interessante of nuttige informatie. 

Ilse Bloemendal is één van de schrijvers voor Startpagina

"Ik ben één van de drie redacteuren die wekelijks blogartikelen schrijft voor Startpagina. Schrijven voor Startpagina is een feestje. Ik leer elke keer iets nieuws, dat maakt het werk zo leuk: hoe je minder trek in zoetigheid krijgt of wat je moet eten om je libido te verhogen. 

Ik schrijf over de meest uiteenlopende onderwerpen, maar het liefst schrijf ik over stoere onderwerpen, liefde en actualiteit. Oók ben ik dol op interessante weetjes: wist je dat je met Cola de voorruit van je auto kan ontvriezen? Of dat je een grevyzebra als huisdier mag hebben? 

Andere titels waar ik regelmatig voor schrijf is de Uitkijkpost, woonhome, dailybase, mannen-gadgets, SchoolBANK en ik heb geschreven voor o.a. Grazia en Playboy"

Heb jij een tip voor mij om over te schrijven? Laat het mij weten via het mailadres van Startpagina, dan zoek ik het voor je uit!

Groetjes, Ilse
 

Blogs van Ilse Bloemendal

Tips & weetjes ontvangen van Startpagina in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief