Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Over Startpagina

Startpagina bestaat al sinds 1998 en heeft verschillende pagina’s met links waarbinnen je kunt zoeken naar alles wat je op het internet wilt vinden. Onze redactie selecteert dagelijks de meest relevante links. Iedere site die op Startpagina wordt geplaatst wordt van te voren gecontroleerd. Dat noemen we kwaliteit.

 

Kwaliteit Startpagina

Alle links op Startpagina.nl voldoen aan de volgende criteria:

• De content is Nederlands;
• De website ziet er verzorgd uit en is overzichtelijk;
• De website heeft een duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatie;
• De website functioneert in alle browsers.
• Op alle websites worden de contactgegevens, bedrijfsgegevens en gebruikersvoorwaarden duidelijk aangegeven;
• Privacy en cookiebeleid zijn conform de Nederlandse wetgeving;
• Geen hinderlijke, storende en/of misleidende onderdelen.

 

 

Startpagina Thema's

De themapagina’s van Startpagina zijn een verdiepingsslag op de homepage van Startpagina. Denk bijvoorbeeld aan kranten.startpagina.nl en arbo.startpagina.nl. De thema’s worden beheerd door experts in hun vakgebied. Wil je zelf een Startpagina beheren of meer informatie over wat dat inhoudt? Kijk dan hier.

 

Startpagina GoeieVraag

GoeieVraag is een onderdeel van Startpagina waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt vinden over uiteenlopende onderwerpen. Nieuwsgierig? Ga dan nu naar GoeieVraag. 

 

Startpagina extensie 

Voeg Startpagina toe aan je browser en heb direct toegang tot het laatste nieuws, weer, voordeel, spelletjes en leuke verhalen. Klik hier om de Startpagina extensie toe te voegen.

 

Contact met Startpagina

Je kunt ons bereiken via sociale media of direct een vraag stellen aan de redactie. Vul hier het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg 18,
2031 CP Haarlem
KOMPAS PUBLISHING


Via de mail