Hoe kan ik mn vriend duidelijk maken dat ie langer moet doorgaan om me n orgasme te bezorgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zeg het tegen hem.

door dit aan hem kenbaar te maken en te zeggen dat ie langer door moet gaan om je een orgasme te bezorgen.

Communiceren blijkt het moeilijkste in een relatie te zijn. Dat blijkt ook hier weer. Zet je over die schroom heen en geef aan (deel) hoe jij het wil hebben, wat je lekker vind en nodig hebt om een orgasme te krijgen. Veel plezier!

nou je kunt tegen hem zeggen wat je lekker vind en wat niet of minder.zo moeilijk is dat niet hoor.dat kan voor tijdens of na de daad .

Waarom gaat hij niet door? Krijgt hij zelf te snel een orgasme? Als dat het geval is kun je hem voor de gemeenschap plaats vindt al een keer een orgasme laten krijgen. Dan duurt het langer voor hij er weer 1 krijgt. Heb je wel al een ervaring gehad zelf dat je door gemeenschap te hebben een orgasme hebt gehad? Anders kan het misschien aan jou liggen. Dat is overigens iets dat heel veel vrouwen hebben. Misschien kun je de antwoorden toevoegen aan je vraag zodat de eventuele volgende beantwoorder meer duidelijkheid heeft. Succes ermee :-)

Schat ik blijf maar geil. Ga door !

Tiz soms lastig om te zeggen, maar toch maar doen. Want als jij niks zegt, denkt hij dat het wel goed zit en blijft hij prutsen.

Pak zijn hand en werk mee. Als je wel sex hebt maar je durft niets te zeggen, is de relatie nog erg wankel. Meld beiden wat je te zeggen hebt. Op dat moment is je partner je maatje om mee en van te genieten. .

het is in het begin van een relatie misschien moelijk om er over te praten maar je moet het wel doen anders weet hij niet wat jij lekker vind dus als je aan het vrijen bent gewoon tegen hem zeggen dat hij wat langer moet doorgaan met jouw te strelen om je een orgasme te bezorgen veel vrij plezier

Ga boven op zo kun je zelf bepalen hoe snel je gaat en je kunt wel een beetje zien wanneer hij klaarkomt en net daarvoor stop je even of doe je rustig aan

Probeer mischien is een speeltje erbij te halen . Mischien krijg je daar sneller een orgasme van. En dan kan hij daarna zo snel wezen als die maar wil.

Is je vriend heel snel klaar of duurt het bij jou gewoon lang(er)? Je hoeft er niet om te vragen of te smeken....je kan dit ook laten blijken door na de daad jezelf te vingeren bijvoorbeeld. Hier wordt hij misschien opgewonden van en wil het misschien ook proberen. Je kan het ook vóór de daad doen, dan ben jij misschien beter in de stemming en meer opgewonden en maken jullie het verder samen af. Je kan zoveel experimenteren met seks.

Neem zelf het initiatief, maak het voorspel wat langer, probeer een ander kunstje, draai een porno film. Als dat niet helpt, vraag of hij een vibrator op je verjaardag geeft en experimenteer daar mee. Over sex praat je niet, sex doe je, is mijn motto.

oh ja, bijna, bijna..... (nou dan gaat ie echt wel door hoor)

Laat hem nooit voelen dat hij het niet goed doet, of dat je vindt dat het je te lang duurt. Aanmoediging helpt beter... En gewoon vertellen wat je wilt: dieper? harder? vertel 't hem! Wil je dat hij langer doorgaat als hij je oraal bevredigt, kun je gewoon op z'n gezicht zitten.. misschien vindt hij het wel geil als je hem commandeert! ;-)

Seks is iets wat je samen doet. Niet iets wat jij ondergaat. Seks is ook iets wat je samen moet leren. Het gaat allemaal niet vanzelf, zomaar, voor beide partijen ineens goed. Het is een samenspel. En daar mag je best samen over praten. Moet hij jou een orgasme bezorgen? Als een soort "pakketje", kadootje? Af te leveren op afroep? Misschien dat het zo in de boekjes staat, maar in het echte leven werkt het niet zo.

door hem eerst en langdurig te pijpen, dan heeft hij er meer zin in om jou klaar te maken

vindt het wel een beetje rare vraag.. jouw vriend moet als een echte man verstand hebben van vrouwelijke orgasme, dat kan ik je alleen maar zeggen succes

heeft u vriend er altijd al problemen mee gehad of is dit van de laatste tijd is er nog voldoende verliefdheid tussen jullie twee. of van jou kant gaat u vriend misschien dan vreemd. of is de seks nog wel spannend genoeg niet van er in paar keer stootten klaar is kees als het allemaal niet is ga met je vriend praten en leg hem uit wat jij graag wil en misschien heeft hij ook wel leuke gedachtes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100