Klopt het dat "Adidas" weer ineens helemaal "in'' is?

Ik zie het ineens overal om me heen, overal Adidas.
Waar komt zo'n hype vandaan? We waren onlangs op vakantie in Spanje en zelfs buitenlanders liepen er volop mee rond. Hoe kan zoiets? Wie of welke groep begint daarmee? Hoe gaat zoiets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vaak via clips, of populaire mensen, uit films, muziek etc

het is al weer een tijdje in, al begin dit jaar zag ik weer leeftijdsgenoten met vesten lopen van adidas, ik heb toen ook wel veel reclame er van gezien, dus daardoor komt het grotendeels. ook omdat het zo opvallend is (het logo groot op je rug bijvoorbeeld) is weer gelijk reclame waardoor het sne;l wordt overgnomen

Een hype is iets wordt door de medianopgepakt en heel erg gepromoted wordt. Dit met de adidaskleding is een rage (iets wat korte tijd onverwachts neens heel populair is onder het volk) Ik vermoed dat er al veel onderzoek is gedaan hoe een rage ontstaat. Ik weet er zelf niks van, maar hier is vast wel wat over tegooglen. Het is een interessant onderwerp voor de zakenwereld.

Ik denk dat het komt doordat veel bekende mensen adidas dragen en jongeren de vesten ens supervet vinden..

Er was vast een populair/bekend iemand die het droeg (die ze van tv kennen, school, enz.).

Ja . Veel mensen kiezen voor een Adidas trainingspak of vest Zelfs Justin bieber met een rode Adidas vest dus denk dat trendsetters ermee komen

Dit komt vooral omdat de plunderaars uit Londen heel opvallend Addidas droegen. Heb er nog een artikel over gelezen in de krant.

Bronnen:
Het laatste nieuws

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100