Hoelang kan je vanuit de driepvries met -18 graden, eenmaal ontdooid vlees in de koelkast van +/- +7graden nog goed houden?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
een recept raad aan om de eieren suiker en vanillesuiker te mixen in een kom en deze kom in een pan warm water. maar kan ik dit ook niet doen???? wat is hier het nut van?
iemand vroeg een keer of je ook stroopwafels kan maken zonder dat je een stroopwafelijzer hebt? en hoe maak je dit?
Op de markt koop ik vaak een stukje (punt) oude kaas. Heerlijk! Maar als ik aan de onderkant kom, waar de ronding van de hele kaas zat, is het erg lastig om het korstje te verwijderen. De kaas is hard, en ondanks een scherp mes is het er lastig doorkomen, zowel met een mesje als met een kaasschaaf.
Ik ben bang voor doorschieten.
Iemand een goede tip om toch de korst er goed af te krijgen?
ik wil zelf graag stroopwafels maken maar welk merk stroopwafels heb ik dan nodig. en waar kan ik deze kopen? hij moet niet al te duur zijn!
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing