Kun je ook een roux maken (voor een saus) van vloeibare margarine?
Ik kom er net achter dat ik geen gewone margarine meer in huis heb om de basissaus van te maken.
Kan dit ook met vloeibare margarine?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik kom er net achter dat ik geen gewone margarine meer in huis heb om de basissaus van te maken.
Kan dit ook met vloeibare margarine?
Ik ken alleen standaard recepten: boerenkoolstamppot met aardappelen, worst of een gehaktbal.
Wie weet er een totaal ander, lekker, recept met boerenkool?
Vandaag op mijn bord : AH soep met semi gedroogde tomaat. Wat zou AH bedoelen met semi ?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing