Hoe lang kan ik ijs in een koelbox bewaren?

Ik moet volgende week voor school ijsjes meenemen omdat ik een weddenschap heb verloren. Ik zou ze in het 5 de lesuur (dus rond 13 u 00) moeten uitdelen. Kan ik die ijsjes zolang in een koelbox bewaren zonder dat ze smelten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is verstandig om er ook nog koel elementen bij te doen, en ja koelboxen zijn ervoor gemaakt om de hele dag iets koel te houden.

Ijsjes moeten bevroren blijven. de kans dat deze tot het 5e uur bevroren blijft is erg klein. Afhankelijk van veel factoren. Waaronder de omgevingstemperatuur, kwaliteit van de koelbox en de hoeveelheid en kwaliteit van de koelelementen. daarbi Ik is het ook verstandig met een koude box te beginnen. (Nachtje buiten zetten, in de winter althans) waardoor de boel nog iets langer koud blijft. Maar met een normale koelbox gaat het niet lukken om de ijsjes bevroren te houden. Toegevoegd na 1 minuut: Misschien heb je geluk en vriest het volgende week, dan kan je de koelbox gewoon buiten laten staan. Anders vraag je in de kantine of de ijsjes in de vriezer bewaard mogen blijven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100