Waar verkopen ze in BELGIE een alcoholtester? Dus zo'n apparaat waarin je kunt blazen om te zien of je gedronken hebt.

Dus NIET online kopen, maar gewoon een winkel waar het gewoon in de rekken ligt? Wie weet zo'n winkel in Belgie of desnoods Nederland? Ik heb gehoord dat ze dat ook in benzine stations verkopen of aan de autostrade in die winkels maar wie weet waar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien bij een kadowinkel waar ze allerlei gekke dingen verkopen.

Deze alcoholtesters zijn te koop of te huur bij o.a. Alcoline te Wuustwezel. Bijgevoegd de link met de route beschrijving.

Bronnen:
http://www.alcoline.be/index.php?page=Route

ik heb er net een in de action gekocht effe uit testen lekker flesje rum gekocht :) weet niet of er in Belgie zulke winkels zijn

Waarschijnlijk wil u de tester gebruiken, om na het drinken te bepalen, of u nog een motorvoertuig mag besturen. De testers die ze in de winkel verkopen zijn echter een stuk minder nauwkeurig, dan de testers die de politie gebruikt. Feitelijk heeft u er dus niks aan. Met zo'n onnauwkeurige goedkope tester blijft het dus gokwerk. Neem liever geen risico in het verkeer. Rij niet als u gedronken heeft, of drink niet als u nog moet rijden. Bespaar u de centen van de tester. Geen direct antwoord op uw vraag, maar wel een goed advies.

Bij de Lidl in Nederland wordt ie verkocht, maar hebben jullie ook een Lidl in Belgie? Kost maar €1.99!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100