Waar kan ik rauwe chocolade kopen, die nog een beetje betaalbaar is?

Nu koop ik het regelmatig in een natuurwinkel van het merk Lovechock, waar ik drie euro voor betaal voor een reep van 40gram (twee hapjes:)

+

Welke supermarkten/winkels verkopen Valrhona chocolade ? (Geen webshops!)

Toegevoegd na 7 minuten:
Chocoladebonen die in normale reepjes zit zijn gebrand.
Rauwe chocolade is gemaakt van ongebrande, koudgemalen cacaobonen.

Toegevoegd na 10 minuten:
http://www.zestz.nl/2010/05/19/lovechock-biedt-rauwe-chocolade/

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Valrhona chocolade kun je kopen bij de Bijenkorf. Of dat "een beetje betaalbaar" is dat weet ik niet. Wat mij betreft is niks betaalbaar bij de Bijenkorf ;-) http://www.debijenkorf.nl/eten-drinken/zoet/valrhona Uit je toelichting maak ik op, dat één "hapje" van de Lovechock je 1,50 Euro kost. Bij de eerste doos van de Bijenkorf valt niet te bepalen wat een hap je gaat kosten, maar bij de 2e doos ben je voor 50 Eurocent per hapje klaar. Tel uit je winst! ;-)

Valrhona is geen rauwe chocolade. Heb je al eens op Chocoweb gekeken? Pacari 100% rauw en 85% rauw. Overigens 50 gram voor 4,95. Maar, als je me toestaat, chocolade hap je niet weg, kleine stukken, even laten smelten, kauwen, weer laten smelten en dan pas doorslikken. Dat geeft een geweldige smaakbeleving en je eet er ook minder van. Geldt wel voor goede chocolade. Goedkope chocola is vaak smakeloze bagger (hetgeen ook voor wijn en andere producten geldt).

Bronnen:
http://www.chocoweb.nl/tabletten/pacari-ra...

Je kan deze site eens bekijken

Bronnen:
http://www.chocolatecompany.nl/nl/bonbons/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100