Zout en suiker zijn vergif eet een kilo suiker of zout en je bent er geweest is niet eg gezond waarom eten we het dan ? (

Toegevoegd na 49 seconden:
en ik weet ook dat je er geen lilo van eet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zout en suiker zijn ook nodig voor je functioneren, suikers en aanverwante leveren de energie die je verbruikt en zout regelt de vochthuishouding,waardoor je kunt functioneren.

Van 10 liter water drinken ga je ook dood... Volgens mij kun je dan zelf wel het antwoord verzinnen.

Als je teveel water drinkt ga je ook dood. En als je teveel medicijnen inneemt ook. Conclusie: alles waar "te" voor staat is slecht.

Omdat je niet zonder kunt... Water is ook dodelijk als je er teveel van drinkt... Maar daarom moet je het wel in de juiste hoeveelheden gebruiken... ook suiker en zout...

De antwoorden tot nu toe geven aan dat teveel zout, suiker en water in één keer ook dodelijk kunnen zijn. In al die gevallen wordt de bloeddruk ernstig verstoord. De bloeddruk moet binnen nauwe waarden worden gehouden. Toegevoegd na 2 minuten: NB. Teveel aan water zorgt trouwens eigenlijk juist zouttekort doordat het bloed teveel wordt verdund en hierdoor watervergiftiging (hyponatriëmie). Teveel zout en suiker doet het tegenovergestelde.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bloeddrukregulatie

Geldt niet alleen voor zout, suiker en water, maar ook voor te veel pindakaas.

-roken is ook slecht; waarom doen mesnen het dan? En zoals hier boven genoemd: drink 10 liter water achter elkaar en je bent ook dood. Mijn moeder zegt altijd: Alles waar té voor staat is slecht voor je. Dus doe het met mate!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100