eten mensen vaker sinaasappelen mét de schil?

Ik zie dit iemand doen bij mij op school.

Weet jij het antwoord?

/2500

nee, dit is heel ongebruikelijk. mensen eten vrijwel nooit sinaasappel mét schil. Toegevoegd na 3 minuten: wel wordt de schil gewassen en soms gebruikt in dunne sliertjes als versiering of door jam.

ja hoor. met de kiwi is dit ook erg lekker.

Nee, de schil is bitter en hard. Wel wordt de schil soms afgeschraapt (het oranje) voor in recepten.

Nee, dat is niet goed voor een mens. Alle citrusvruchten moeten eerst worden geschild. Als jij het echt goed gezien hebt, dan is het voor die persoon te hopen dat het een onbespoten sinaasappel was... De schil is bitter en er zitten ontvlambare etherische oliën in.

Nee dat is ongezond. Aangezien de sinaasappels die je in de supermarkt kunt kopen volop met chemicaliën bespoten worden, is het niet aan te raden om de vruchten met schil en al te eten. De giftige stoffen worden namelijk in de schil opgeslagen. In recepten waar afgeschraapte sinaasappelschil wordt gebruikt, worden onbespoten sinaasappels aangeraden.

ja dit kan in de schil van een sinaasappel zitten juıst veel antioxidanten . dus ıs juıst gezond voor je.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100