Bestaat er honing waar minder kcal of suikers in zitten als de standaard honing uit de supermarkt?

Ik drink de laatste tijd heel veel thee,met name witte thee,groene thee,pu erth (of hoe je dat ook schrijft) thee,laxeer thee en thee om meer te gaan plassen.
Nu vind ik thee alleen maar lekker met honing maar ondanks dat honing natuurlijke suikers bevat zijn het wel calorieën.
Is er een honing verkrijgbaar met minder kcal of minder suiker ?
Ik combineer allerlei dingen om af te vallen en dat gaat heel erg goed maar nu wil ik dus nog een andere oplossing om die extra kcal van die honing te verminderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Honing bestaat zo goed als helemaal uit suiker en die levert nu eenmaal 4 kilocalorieën per gram op. Suiker is suiker, ongeacht de oorsprong. De vergezellende stoffen in ongeraffineerde suikers, riet-, biet- of honing, o.a. de spoorelementen, maken wel uit voor je gezondheid maar niet in calorieën. De vloeibaarheid door de hoeveelheid vocht, wel iets.

Het beste middel om af te vallen is geen honing en geen suiker in je thee te doen. Hiermee bespaar je 15 kcal per keer per kopje. Zo een (relatief) kleine verandering in je leefpatroon kan op de langere termijn een verschil in kilo's opleveren. Wel even doorzetten, in het begin is het niet lekker. Tegenwoordig heb je allerlei soorten smaakjes. Lekker afwisselen! Antwoord op je vraag: nee die bestaat niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100