waar kan ik van die plastic bakjes met deksel kopen? ( zoals van de chinees) Ik kan alleen groothandels vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarom vraag je de chinees niet of je er een aantal kunt overnemen? Zijn vaak aardige mensen en ik denk dat het wel gaat lukken. Wel de makkelijkste weg denk ik?

kheb na googlen inderdaad alleen sites kunnen vinden zoals: http://www.verpakkingshop.nl/index.php/cPath/135 Verder denk ik dat je moeilijk aan deze bakjes komt per stuk. Ik weet wel dat meerdere toko's ze verkopen. althans daar zie ik ze wel vaker liggen, misschien moet je het eens bij de lokale toko proberen en anders kan je het aan die gene altijd vragen, dan kom je er vast wel uit :) succes!

In Antwerpen in de van Arteveldestraat (in de Chinese wijk zeg maar) is een winkel gespecialiseerd in verpakkingen waar je ze per 50 stuks kan kopen. Prijs: 7,50 euro voor 50 stuks inclusief deksels. Maar ik weet niet of je daar soms komt of waar je woont.

Ik koop zelf nog wel eens verpakkingen bij www.packcenter.nl Die bij ons kan je af en toe ook zo eens kopen zonder KvK, maar dan moeten ze wel in jouw buurt zitten want volgens mij hebben ze geen webshop. Soms kan je het treffen en hoef je ze niet in zo grote hoeveelheden te kopen. Voor de rest ga ik mee met bovenstaande antwoorden en zou je eens kunnen vragen bij jouw plaatselijke chinees of je niet een paar van die bakjes van hun kan kopen.

Hier in een groot aantal toko' s waar ze chinese en surinaamse producten verkopen.

bij de blokker

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100