hoe maak ik thuis zelf aardbeien ijs?

ik zou graag willen weten hoe je zelf aardbeien ijs kunt maken?
en ook graag de benodigdheden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ingrediënten voor 4 personen * 200 tot 400 gram verse aardbeien * 70 gram fijne kristalsuiker * een eetlepel citroensap * 1 eidooier * 175 cl. volle melk * 50 cl slagroom Hulpmiddelen IJsmachine, als je die niet hebt, het mengsel in een diepvriesdoos invriezen en regelmatig roeren Voorbereiding Was de aardbeien en pureer ze samen met het citroensap en de melk. Klop de eidooiers met de suiker. Klop de slagroom bijna stijf Bereidingswijze Meng het aardbeienmengsel, de slagroom en de eidooier met suiker goed door elkaar. Plaats indien nodig de vriesbak in de ijsmachine en draai het ijsmengsel 35 tot 40 minuten in de ijsmachine. Op deze manier kan je ook ijs maken met allerlij andere vruchten zoals bessen, frambozen etc. Serveertips Schep in een ijscoupe en garneer met verse aardbeien en slagroom Op onderstaande site staan meer recepten.

4 a 6 personen : Ingrediënten : 200 gram verse aardbeien 90 gram kristalsuiker 1 eierdooier 1 el citroensap 225 cc volle melk 1 dl slagroom Bereiding : Was de aardbeien en pureer ze samen met het citroensap , de suiker en de eierdooier. Vermeng het aardbeienmengsel met de slagroom en de melk. Zorg ervoor dat het geheel goed gemengd is. Doe het in de ijsmachine en laat 45 minuten draaien.

Als je aardbeien ijs wil maken zonder melk suiker en slagroom is er wel iets moois op de markt het bestaat al heel lang in amerika en hier ook wel tijdje maar het is niet heel bekend voor iedereen de vitamix kan je wel meer dan 35 dingen mee doen is een krachtige blender en vervangt mischien wel 10-13 aberaten je hoef er alleen aardbei en diepvriesaardbei en ander stuk fruit in te doen en je zet heb op een speciale stand en dan krijg je echt ijs zonder enige toevoeging de prijs mag er wezen de nieuwste 679 euro maar als je hem eenmaal heb ben je blij denk ik hier is het filmpje hoe je aardbijen ijs kan maken met de vitamix http://www.vitamix.com/household/infocenter/livedemo.asp

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100