Mag je gehakt wat vers ongebakken uit mijn vriezer komt, bakken, en de volgende dag nóg een keer opwarmen ?

Of word ik dan hartstikke ziek ?

(sorry als de vraag al een keer gesteld is, ik heb gezocht, maar kon het niet vinden)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, bij gehakt is daar geen enkel bezwaar tegen. Het wordt alleen bij sommige groene groentes afgeraden om die nadat ze bevroren zijn geweest nog een tweede keer op te warmen. Omdat daar nitraat in zit wat dan versneld in nitriet wordt omgezet. Maar bij vlees is dat niet het geval. Vaak smaakt dat zelfs de volgende dag nog lekkerder omdat de bij de bereiding gebruikte kruiden er dan goed ingetrokken zijn.

Ja, dat mag zeker.

Als je het goed verhit is er geen probleem, of het lekker is weet ik ook niet.

Ja hoor, geen probleem. Je kunt het zelfs als het gebakken is weer invriezen, als je teveel zou hebben Laat het wel zo snel mogelijk afkoelen

Ja helaas kan dat. Ik persoonlijk vind er wel de smaak van af gaan

dit mag zeker je word er niet ziek van (misschien dat het gehakt wel wat droger wordt)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100