Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Proteïne (eiwit) gehalte per 100 gram noten:
Amandelen 19 gram
Cashewnoten 17 gram
Hazelnoten 13 gram
Macadamianoten 8 gram
Paranoten 14 gram
Pecannoten 9 gram
Pistaches 19 gram
Walnoten 15 gram
Pinda's 26 gram
(Lees meer...)
Bronnen:
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Pinda's
Maar de beste eiwitten zitten in paranoten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Pinda's zijn geen noten ;p
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Goed zo hipje!
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Dat weet ik, maar ze worden er wel toe gerekend. Evenals nog heel veel andere 'noten' (cashewnoten, walnoten, amandelen etc.)
Bovendien zal de vragensteller hoogstwaarschijnlijk niet alleen de 'echte' noten bedoelen in zijn vraag.
Pinda's hebben de meeste eiwitten, maar officieel zijn dat geen noten. Dan kom je uit op amandelen en cashewnoten: 19 gram eiwit per 100 gram.
(Lees meer...)
Amadea
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Amandelen en cashewnoten zijn óók geen noten.
Evenals pistachenoten, pecannoten, walnoten en macadamia's.
Wel consequent zijn he? ;)
Ik heb me altijd laten vertellen,dat het de Juglans regia is, die de meeste eiwitten bevat.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Amadea
14 jaar geleden
Volgens mijn bron hebben die 15 gram eiwit per 100 gram, dus toch minder dan pinda's, amandelen en cashewnoten.
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing