Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (3)

in de frituurpan ermee
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Al gebakken: paar minuten in de oven

Nog niet gebakken: frituurpan
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ik ga ervan uit dat hij al gefrituurd is, en weer is afgekoeld:

Zet de oven op 140 graden, hete lucht. 5 minuten erin, en hij is lekker warm en sappig van binnen, krokant van buiten.

De temperatuur wil je zo hoog mogelijk, om hem zo snel mogelijk op te warmen, het vocht uit het korstje te verdampen waardoor het weer knapperig wordt, en de binnenkant niet teveel vocht verliest. Alleen boven de 140 graden vinden er maillardreacties plaats waardoor het paneerlaagje nog bruiner of zelfs zwart wordt. Dat is niet lekker, en niet gezond.
De hete lucht zet je aan om het verdampte vocht van het korstje zo snel mogelijk af te voeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing