Zes superstoffen die elke vrouw nodig heeft ?Wat vind je hiervan?

http://www.hln.be/hln/nl/39/Lekker-Eten/article/detail/161394/2008/02/06/Zes-superstoffen-die-elke-vrouw-nodig-heeft.dhtml

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onzin, ik ben een vrouw en neem nooit magere yoghurt, bonen of bessen: allergisch. Trouwens een foute opsomming, er staat als 6 stoffen: Magere Yoghurt Bonen Vette vis Lycopene Vitamine D Bessen Maar de stoffen waar het om gaat zijn in het geval van Magere Yoghurt, Vette vis en Bessen zijn: Probiotica Omega 3 vetzuren Anti-oxidanten. En die zitten niet alleen in yoghurt, vette vis of bessen (wel waarschijnlijk de grootste hoeveelheid). En deze zin vind ik ook een beetje vreemd: Van alle soorten, kleuren en vormen: drie tot vier keer bessen smullen per week geeft je voldoende anti-oxidanten om kanker weg te houden. Kanker houd je niet weg met anti-oxidanten; je kan het uitstellen, verschillende vormen worden geremd en het proces kan positief worden beïnvloed, maar helemaal weghouden kan het niet. En als je kijkt naar die stoffen: probiotica, omega 3 vetzuren enzo, die hebben mannen ook gewoon nodig. En meisjes en jongetjes ook.

De meeste redenen die ze noemen waarom je het zou moeten eten zijn van belang voor mannen én vrouwen. Zoals bijvoorbeeld vette vis en lycopene.

De aanbevelingen hier gedaan, behoren gewoon in een voedings patroon wat iedereen zou moeten volgen. En niet speciaal voor vrouwen.

Tegenwoordig weten ze het allemaal zo goed. Ik begin me steeds meer af te vragen waarom mijn grootouders zo oud geworden zijn. Is weer het zoveelste lijstje dat waarschijnlijk binnen een jaar ofzo weer compleet achterhaald is. Ben je gezond, voel je je goed: gewoon doorgaan zoals je nu bezig bent. Toegevoegd op 24-05-2009 22:34:42 Btw: ik mis een belangrijke... Waar is de chocola?

Niet op letten. Gewoon normaal en (dus) gevarieerd eten. Het lichaam houdt zichzelf wel gezond. Vooral niets toevoegen. Geen anti-oxidanten, geen vitaminen, geen mineralen - helemaal niets. Het voegt niets toe, het maakt het lichaam hooguit "lui". Zie bron (in het Duits).

Bronnen:
http://www.dnews.de/wissenschaft/37325/vit...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100