Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Tomaatjes langer laten weken...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Als je een goede kwaliteit zongedroogde tomaten koopt zit daar niet veel tot geen zout in. Anders moet je zelf eens proberen tomaten te dropen op de volgende manier:
Je neemt zeer rijpe tomaten die je in dikke plakken snijdt, deze leg je dan op een bakplaat en zet je in een oven die je op een 70 tot 80 graden Celsius laat opwarmen met de deur op een kier zodat het vocht weg kan. Op deze manier laat je de tomaten dan drogen tot het peil dat je zelf wil. Als je wil kan je er wat kruiden overstrooien, zoals peper een weinig muskaatnoot, enzomeer dit moet je zelf maar uitzoeken wat je zelf lekker vindt. Basilicum is een aanrader, dit doe ik meestal.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding