Is het verstandiger om je eigen urine te drinken dan zeewater? Als je vastzit ergens midden in de zee.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In urine zit weliswaar afvalstoffen, maar niet zoveel dat je er ziek direct van zal worden. Er zit in urine nog veel bruikbare stoffen, Dat is ook de reden dat sommige dieren na hun geboorte vaak nog wel eens poep of pies nemen. uiteindelijk wordt je urine wel steeds vuiler als je het blijft drinken. een erg langdurige oplossing is het dan ook niet. van het drinken van zeewater kan je werkelijk knettergek worden en zelfs dood gaan

Ja. In zeewater zit namelijk veel zout, waardoor je alleen maar meer dorst gaat krijgen. Toegevoegd na 2 minuten: Maar urine drinken is niet in alle gevallen gezond, 10% van de urinedrinkers krijgt namelijk last van diarree.

Shivambu Shastra is gerespecteerd voor duizenden jaren als "de moeder van de ayurvedische geneeskunde" en algemeen bekend als "eigen urine therapie." Eigen urine van elke man is levend voedsel,die bevat elementen wat uniek zijn voor het lichaam. Ons lichaam heeft een grote verscheidenheid van antilichamen, hormonen, enzymen en andere natuurlijke chemische stoffen te reguleren Als hergebruikt, deze chemische stoffen en voedingsstoffen fungeren als natuurlijke vaccins, antibiotica, antivirale en anti-kanker, helpt het om hormoonbalans in het geval van allergieën. Urine is geen vuil en giftige stof afgewezen door het lichaam. Het bedrag van de giftige stoffen uit de urine van elke persoon is gekoppeld aan de hoeveelheid uitwerpselen die stagneert in de dikke darm. Toxinen wordt aangetroffen in kleine hoeveelheden in de urine, en stimuleren zo de reinigende reactie in elk individu, vaccineren en het lichaam te beschermen tegen de ziekte. Het drinken van urine gemengd met sap verse sinaasappel is waarschijnlijk de snelste manier om deze taak te vervullen, ook al is het best niet om de urine met ander voedsel of dranken en niet te drinken mix binnen een uur vóór of na een maaltijd. Druppels verse urine kunnen direct worden geplaatst onder de tong. je kan starten met 1-5 druppels verse ochtend urine op de eerste dag, te verhogen tot 5-10 druppels van de dag en nemen 5-10 druppels op de derde dag 's morgens en' s avonds voor het slapengaan. Zodra patiënten wennen aan deze therapie, kunnen ze geleidelijk verhogen van het bedrag als noodzakelijk wordt geacht om de gewenste resultaten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100