Is Twenty Four Ultra Light de beste keuze om als boter op brood te gebruiken?

Het bevat ´maar´ 180 kcal per 100 gr, veel minder dan de meeste halvarine/margarine producten uit de supermarkt bevatten. Ook zit er minder verzadigd vet in.

Boter op brood is belangrijk vanwege de essentiële vetten en vit. a, d en e, maar zitten die ook wel in de boter van Twenty Four Ultra Light? Want als dat allemaal niks uitmaakt dan zou dat de beste keuze zijn omdat je zo heel wat kcal en verzadigde vetten bespaart.

Door de vele margarine en halarine producten voor op brood zie ik door de bomen het bos niet meer en weet ik niet meer wat het gezondste is om te nemen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zelf vind al die halvarines en light produkten niets. Ik gebruik margarine van de reformwinkel. Dat is het gezondst. In de andere produkten worden allerlei stoffen toegevoegd om het light te maken. Soms kunnen ze kanker verwekkende stoffen bevatten. Wil je afvallen dan is zilvervliesrijst eten in combinatie met peulvruchten, een goede methode. Ook mensen die vegatarisch eten hebben met hun gewicht zelden problemen! Men zegt," je bent wat je eet! Dus wees kritisch en kies gezond i.p.v. lekker!

Geen enkele margarine of halvarine is gezond. Het beste om op brood te doen is pure roomboter, maar wel met mate. Margarine is een onnatuurlijk chemisch product dat in een fabriek gemaakt wordt. Mensen geloven dat het gezond is, omdat de fabrikanten genoeg aan reclame betalen. Er is echter geen onafhankelijk onderzoek waaruit blijkt dat margarine gezonder is dan boter. Simpele regel: eet niks wat jouw grootouders niet als voedsel zouden herkennen, wat in de natuur niet voorkomt, wat geen natuurlijke geur of smaak heeft en wat nooit bederft of rot en nooit aangetast wordt doot bacteriën en schimmels. Geen levende organismen eten margarine, behalve de mens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100