WW: val je af door je precies aan je dagtotaal te houden?

Als je weight watchers doet en je houdt je precies aan het toegestane dagtotaal van 29 en je gebruikt verdeelt over de week je weektotaal zou je dan moeten afvallen?

Toevoeging: hier zit ook wel eens een koek, snoep, choco of een dag waar ik meer koolhydraten nuttig bij maar ik hou me in totaliteit aan de toegestane punten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Weight Watchers werkt voor veel mensen, maar niet voor iedereen. Het vervelende is dat mensen bij Weight Watchers vaak uiteindelijk steeds vaker kiezen voor voorverpakte of kant en klare dingen, want die staan op de lijst en daar weet je de punten van. En de manier hoe de punten gekozen zijn is soms niet helemaal logisch, iets kan wel minder kcal hebben, maar het andere kan meer vitamines en nuttige stoffen bevatten. Het is niet te zeggen of je afvalt als je je aan de punten houd. Ik weet niet hoeveel kcal 29 uiteindelijk is, of dat een hongerdieet is of niet. Of je afvalt hangt van van verschillendefactoren, onder andere je leeftijd, gewicht, lengte, en vooral hoeveel/wat je eet en wat je doet aan sport en beweging op een dag. Hier kun je berekenen hoeveel je nodig hebt op een dag aan energie: http://www.health-calc.com/diet/energy-expenditure-advanced Het bovenste getal (BMR) moet je nooit onder gaan zitten, dit heeft je lichaam minstens nodig voor alle processen om in leven te blijven. TDEE (het 2de getal) is wat je nodig hebt aan energie voor je dagelijkse activiteiten. En dit kan best veel zijn als je erg actief bent. Als jij wilt afvallen, kun je het beste proberen een klein stukjes onder dit 2de getal te zitten (200-500 max). Dan val je gezond en geleidelijk af. Ik zou gewoon eens de kcal en voedingswaarden van je dagschema van WW berekenen en dat vergelijken met deze calculator. Toegevoegd na 3 minuten: Ik heb even gegoogled en kwam uit dat 29 punten tussen de 1200-1500 kcal is. Dat lijkt mij echt veel te weinig voor een actief persoon, dit valt onder een hongerdieet, Dan is het logisch dat je gaat afvallen, maar dit houd je uiteindelijk niet vol. Ik heb zelf al 1800 kcal nodig als ik niks doe (BMR)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100