Hallo. Ik ben van plan te beginnen met een appelazijn kuur om wat af te vallen. ik mag absoluut geen alcohol!!! zit er alcohol in appelazijn?? bvd.

alcohol is levensbedreigend voor mij dus alsjeblieft een serieuze antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, er zit geen alcohol in appelazijn, maar er zit ook niets in waardoor je af zou vallen.

Appelazijn als wondermiddel voor uw spijsvertering Afvallen met appelazijn of appels werkt echt. Gebruik van appelazijn is een prima kuur die goed is voor uw gezondheid. Het bevat talrijke minerale stoffen. Let wel, appelazijn en niet het gewone wijnazijn. Het bevordert de spijsvertering en geneest van alles. Voor sommigen een wondermiddel, voor anderen een handig hulpmiddel. Nieuw in Nederland zijn de capsules van Alli, die ook een snel resultaat geven. Tja, hoe valt u het snelste af en in hoeveel weken. Het kan ook met nachtslank van vitamust. Je zal op het etiket moeten kijken of er alcohol is toegevoegd.

Dat zul je echt moeten navragen bij de fabrikant van wie je de appelazijn gaat gebruiken. Ik ken kippenboeren die het geven aan hun kippen i.p.v. de antibiotica om te voorkomen dat hun dieren niet ziek worden. Is omstreden of het ook helpt. Volgens mij zijn alle natuurlijke middelen gezonder dan chemische. Toegevoegd na 1 minuut: Correctie: "....om te voorkomen dat hun dieren ziek worden." Toegevoegd na 1 uur: De vraag is toch "..of er alcohol in zit?" Ik zou er niet zomaar op vertrouwen of dat zo is als hier zulke algemene antwoorden worden gegeven. Zo waren er bepaalde alcoholvrije bieren die helemaal niet alcoholvrij waren. Voordat de wetgeving dat heeft aangepast. Daar zou ik ook niet op vertrouwen. Zelf absoluut navragen dus. Ik ga ervan uit dat de vraagsteller niet alleen maar appelazijn wil drinken i.p.v. te eten. Appelazijn schijnt wel gezond te zijn en ik heb gezocht naar bepaalde links. Die heb ik niet gevonden. Het schijnt gewoon gezond te zijn voor de spijsvertering. Als je gaat afvallen dan verandert je hele lichaam en zeker ook de spijsvertering. Succes met afvallen! Toegevoegd na 1 uur: Ik heb er een tijd geleden wat over gelezen, maar heb geen details gevonden. Alleen 's morgens één eetlepel in een glas water drinken met een rietje (tast tandglazuur aan) goed is voor de spijsvertering. Toegevoegd na 1 uur: Via ingrediënten.nl (op azijn) ben ik op de wikipedia van azijn uitgekomen. N.a.v. de reactie heb ik toch nog even wat verder gezocht. Het is inderdaad chemisch en ik zou het inderdaad niet in grote hoeveelheden innemen. Maar dat zou ik eigenlijk met alle voedingsmiddelen doen. Ik voeg de pagina van wikipedia toe. Er staat geen éénduidig antwoord in, maar geeft wel interessante informatie. Toegevoegd na 1 uur: Met "Maar dat zou ik eigenlijk met alle voedingsmiddelen doen. " bedoel ik "Alles met mate." Dus wel een uitgebalanceerd dieet volgen zonder uithongeren.

staat tocht op de verpakking.

Natuurlijke azijnsoorten worden gemaakt door een alcoholoplossing (in dit geval gefermenteerd appelsap of iets dergelijks) over houtkrullen met azijnzuurbacteriën (Acetobacter) te laten stromen, waar deze het omzetten in azijnzuur. Als er te vlug gestopt wordt met dit proces, kan het zijn dat er nog sporen van de alcohol in de appelazijn achterblijven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100