Met bakken schepijs en een puddingvorm. Nog lekkerder is als je het ijs zelf kunt maken natuurlijk, maar nodig is dat niet. Gewoon verschillende laagjes ijs met lekkers ertussen (chocola, nootjes, vruchtensaus, koekjes, vers fruit, whatever, naar keus en wat jij lekker vindt) in een puddingvorm drukken en als geheel even laten opstijven. Jummie !!
Toegevoegd na 1 minuut:
Helemaal lekker wordt het als je het ijs helemaal stijf laat bevriezen, en er dan een laag eiwit omheen schept en die even snel laat kleuren in een warme oven. Ik geloof dat dat iets van omelet Siberienne heet ofzo.
Ha, gevonden ; zie link.
Toegevoegd na 18 minuten:
IIs maak je zelf met een ijsmachine (of veel geduld en veel roeren) en de juiste ingredienten. Er zijn zoveel recepten, dat daar bijna geen beginnen aan is. Zie tweede bron.
- Bronnen:
-
http://kook.rubriek.nl/eten&drinken/ijs.php
-
http://www.smulweb.nl/1153295/koken/recept...