Moet er van oorsprong kaneel in het beslag bij wentelteefjes?

Nav discussie in de keuken; Moet het kaneel in het beslag of doe je kaneel er pas op als ze gebakken zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt grote kans dat je beslag bitter wordt van de kaneel. Wat wel erg lekker is, doe wat vanille (vers of essence) door het beslag.

Ik doe altijd de kaneel pas er over heen als ze klaar zijn, want anders heb je snel dat als je de kaneel tijdens het bakken al gebruikt, bitter wordt en dit de smaak niet ten goede brengt..

In het beslag gaat niet werken, mengt niet! Een vleugje over de gebakken teefjes is heerlijk.......

Ik doe het nog anders, ik haal ze door het beslag en bestrooi ze dan met kaneel en bak ze

Door het beslag met suiker, en als ze gebakken zijn nog (poeder)suiker er aan toevoegen. Hoezo bitter :) Hmmm lekker

Het lekkerst is door de suiker te vermengen met kaneel en hier de warme wentelteefjes doorheen te halen. Zo heb je niet teveel kaneel op sommige plekken, maar is het mooi verdeeld. Van oorsprong werd het ook niet door het beslag gedaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100