Waarom verkopen niet alle gewone ah's mijn favorite pizza big americain red union?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit leek mij een goede vraag voor het hoofdkantoor. Heb ze gesproken en je mag ze schrijven. Albert Heijn assortiments afdeling Ankersmidplein 1/3 1506 CK Zaandam

Verkopen ze hem in sommige filialen *nooit* of heb je er maar 1x voor gekeken? Als ze hem nooit verkopen, denk ik dat het filiaal kleiner is en dat ze daarom een keuze moeten maken welke producten wel en niet te verkopen. Jouw favoriEte pizza is niet de best verkochte...

Albert Heijn maakt gebruik van verschillende formules, zo zijn er de AH Wijkwinkels, de AH to go-winkels en de AH XL-winkels. Wijkwinkels zijn onderverdeeld in grootte waarbij "1" een kleine supermarkt is en "5" een grote. Je kunt je voorstellen dat een kleinere vestiging minder producten in het assortiment kan hebben en dus keuzes moet maken. Jouw favoriete pizza is dan kennelijk soms de klos en komt er niet in. Daarnaast heeft AH ook nog ruim 200 franchisewinkels. De franchisehouder kan tot op zekere hoogte bepalen welke producten hij wil verkopen en welke niet. Zou best eens kunnen dat er uienhaters onder de franchisehouders zitten.

Omdat een pizza met champions veel lekkerder is

AH is gewoon vervelend en verkoopt heel veel huismerk terwijl ze zich profileren als A klasse supermarkt, maar de keuze in A producten is minimaal ze hebben (bij mijn AH) niet eens Croky paprika.

Ik mag zeker niet vragen waarom onze supermarkten geen goed eten verkopen? Het adagium is meer: Rommel, rommel en meer rommel. In antwoord op de vraag geloof ik dat deze pizza kantelt op de rand van verkoopnormen binnen de AH. Daarom is hij niet in alle AHs te koop en zelfs bij de gewone AH's mogen de plaatselijke managers het dan zelf beslissen. Op basis van de reclamespotjes kun je je vast iets voorstellen bij de gedachtenprocessen van de managers.

Vanwege de vraag naar het product.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100