Wat gebruikt het wokrestaurant?

In het wokrestaurant is vaak een bakplaat het valt me op dat het sausje dat ze gebruiken bijna overal het zelfde is.
Die gaat over de biefstuk,zalm,gamba's,lamskoteletjes,
iets met een of andere olie,knoflook,lente ui??
Wie kan me verder helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gember hoort er ook nog bij denk ik, en sojasaus, gewoon experimenteren, en als dat niet lukt google. Maar helemaal hetzelfde krijgen is lastig, maar misschien vind je je eigen sausje lekkerder Toegevoegd na 6 minuten: sesam of /en sesamolie ook erbij

Bedoel je dat kleine flesje met rode dopje. Doorzichtig met zwarte saus. kan je gewoon in de supermarkt kopen, het heet kikoman. Dit gebruiken ze vooral bij het terijakken. ( bakplaat) Bij het wokken hebben ze verschillende smaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100