Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kan ik in plaats van yoghurt kwark gebruiken?

ik maak cupcakes en voor de topping heb je kwark nodig ,maar kan ik in plaats van dat gewoon volle yoghurt gebruiken?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
Ritsuka
12 jaar geleden
in plaats van kwark yoghurt gebruiken dus
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Turkse yoghurt, en dan de vette variant zou moeten kunnen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Kwark is steviger dan yoghurt. Alleen als je ook een bindmiddel gebruikt (bijvoorbeeld gelatine of agar agar) kan yoghurt in een topping toegepast worden.
(Lees meer...)
Amadea
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dat, en yoghurt is zuurder, de smaak zal ook wat weeiger maar frisser zijn.
Amadea
12 jaar geleden
Ik vind yoghurt niet zuur. Eerder is kwark wat wranger.
HeerVoldemort
12 jaar geleden
Vind ik ook Amadea.
je kan de yoghurt laten uitlekken dan wordt het dikker en dan kan je het gebruiken als kwark ook kan je het voor dat je het gebruikt iets zoeter maken als je dat wilt
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing