Kun je alleen flamberen in een speciale flambeerpan, of kun je het in elke willekeurige koekenpan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kan beide maar in een flambeerpan gaat het beter en veiliger; de gewone pan moet een dikke en gladde bodem hebben. en goed schoon natuurlijk. niet te heet want dan krijg je een steekvlam. even oefenen

Kan in principe in iedere pan, maar houd rekening met de warmte. Sommige anti aanbak pannen kunnen daar niet goed tegen. En vergeet niet de afzuiger uit te zetten als het vuur erin gaat.

Kan inderdaad met een gewone, degelijke koekenpan. Ik zou geen goedkope pan gebruiken, want daarvan is de bodem vaak veel te dun. Daarnaast is het belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden: - Zet de afzuigkap af, vlam trekt omhoog - Zorg dat er een passend deksel aanwezig is - Probeer contact met het vet te voorkomen De onderstaande link geeft meer praktische tips.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/eten-drinke...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100