Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Stronk van andijvie ook eetbaar?

Zou ik graag willen weten aangezien ik het gegeten heb..wist niet dat je de bladeren dan de stronk moest halen namelijk..

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
2.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Ja hoor, alleen het verdroogde uiteindje hoef je er af te snijden. De rest is lekker, hier vinden ze het witte stevigere gedeelte zelfs het lekkerst.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Amadea
11 jaar geleden
Hier hetzelfde! Vooral bij stamppot rauwe andijvie. Lekker knapperig.
je kan het eten alleen is het niet zo lekker tijdens het eten daarom snijden mensen het er van af voor ze het koken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
als je het kontje er afsnijd snij je het vuil weg en hou je nog iets van de stronk over en dat kan je zowel rauw als gestoofd lekker eten
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding