Kan je biefstuk rauw eten?

Gewoon helemaal rauw. Zonder er iets mee te doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Rauwe biefstuk is heerlijk met Provençaalse kruiden en olijf olie. Hij moet wel heel vers zijn van een goede slager, of pas verpakt bij de supermarkt. Meestal als je biefstuk bakt laat je ook het midden rauw, anders kan het taai en droog worden. Ook zonder er wat mee te doen kan ook maar smaakt minder lekker, het kan zelfs bloederig smaken.

Jawel, dat is ook de basis van de beste filet americain of steak tartare. Het is echter wel erg gevoelig voor bederf, dus wees er heel voorzichtig mee. Eet het alleen supervers en als je een goede gezondheid hebt. En geef het nooit aan jonge kinderen en ouderen.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Filet_americain

Weetje wat het is, je kan het waarschijnlijk wel opeten, echter kan je buikpijn krijgen van het rauwe vlees. Ook moet je er rekening mee houden dat er eieren van parasieten erin zitten, waardoor je deze in je buik krijgt en deze dus uitkomen in je buik! Of je dat wilt? Natuurlijk zitten in je buik ook wormen etc, maar zo kan je dus ook wormen mee krijgen die parasiteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100