Verbrand honing in de oven of niet?

Wat gebeurd er met vloeibare honing als ik dit bovenop een taart smeer of boven op mijn brood(deeg) doe? En af bak voor 35min. aan 200°?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij verbrandt hij niet, maar wordt wel vreselijk heet, dus oppassen als je het gebak uit de oven haalt

zou wel honing door het deeg mengen en als je je brood uit de oven haalt dan zou ik pas de honing eventueel met boter mengen er over uit smeren want grote kans als je dat tijdens het bakken doe dat de honing bruin/zwart wordt

Ik heb het wel eens op kipfilet gedaan die in de oven ging, dat stond in een recept. Het gaf een mooi korstje maar werd wel donkerbruin. Als je het wilt doen zou ik het er op het laatste moment opsmeren en dan nog even in de oven doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100