hoe te koken voor 10 personen op de camping?

we gaan in de zomer gezellig met 10 meiden van 16 naar een jongerencamping op terschelling. We willen niet iedere dag patat pizza enz eten, maar ook zelf bijvoorbeeld knakworstjes, aardappelen, soep, eitjes enzovoort kunnen maken. Hoe kunnen we dit doen? We hebben geen gasflessen en maar 5 ampere stroom. Kleine gasbrandertjes, zijn deze duur? Of is er een soort goedkope kleine bbq om mee te nemen? Iemand suggesties?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij onder andere Blokker koop je goedkoop een bbq, als je dat bedrag met z'n tienen deelt, ben je voor minder dan 2 euro per persoon klaar en daar heb je later ook nog iets aan, als je hem goed schoonmaakt tenminste. Op een bbq kun je ook koken, door er een dun pannetje op te plaatsen en bakken op aluminiumfolie, dus wees creatief. fijne vakantie.

Dan zijner niet veel mogelijkheden om te koken, misschien is dit de oplossing? Toegevoegd na 1 minuut: Verkrijgbaar bij de xenox.

Maak van 3 stokken een 3-poot. Hang er een grote pan in met 3 kettingen. Maak van gesprokkeld hout een vuurtje er onder en maak een-pans-gerechten. Op www.kokenopdecamping.nl vind je heel veel recepten van dingen die je in één pan kunt maken. Kijk dan vooral bij de rubriek 'skottel'. Vraag wel na of je op de camping met open vuur mag koken.

Je kunt bij de Action een BBQ Vuurkorf kopen voor 19,95 euro. Heel makkelijk om hier op te koken voor 10 personen je kunt er zelfs pannen opzetten en natuurlijk ook om te bbqen. Wil je het nog gezelliger maken dan doe je er 's avonds hout in dan heb je een gezellig houtvuur, en kun je er ook nog marshmallows roosteren. Wat wil je nog meer.

dit is een eenpits gasbrander en ik heb ze weleens bij de axion gezien, voor een paar euro,ik geloof een euro of 6

Ik ga hetzelfde doen, maar wij gaan toch gewoon een kleine gasfles meenemen en een pitje. Misschien een idee?

Koop in en campingwinkel een kleine waterkoker of magnetron die gebruiken ongeveer 500 wat. Ook hier kun je broodjes mee warm maken. Er zijn diverse attributen te koop voor te kamperen die maar heel weinig stroom gebruiken . Je kunt natuurlijk niet alles te gelijk gebruiken maar een gasfles met eventueel een alu gaskomfoor daar kom je al een heel eind mee. Kijk een bij De Wit of xenos ook die hebben deze kampeerartikelen. Allemaal met z`n allen bijleggen en je kunt koken zoveel en lekker als je wil. Zo kun zowel elektrischs als op een kampeerwijze iets klaarmaken. Veel plezier .

schaf met elkaar een Scottelbrai aan , een wok op gas.Ideaal voor al jullie eten én er is vast wel een vader of moeder die hem erna wil overnemen...en van Tefal zó schoon!En roerbakken alles erin en hupsekee, succes en smullen maar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100