welke koekenpan met antiaanbaklaag heeft een aangegoten steel, ipv een geschroefde?

Alle geschroefde gaan kapot, en ze zijn nooit meer fatsoenlijk vast te zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.pannenwebshop.nl/product/le-creuset-koekenpan-28-cm/29674/ Zelf heb ik deze Creuset pan met aanbaklaag die erg stevig is. Perfecte pan met een geklonken RVS steel. Ik zet hem dan ook vaak zo in de oven. Ik heb trouwens ook al jarenlang een Fissler koekenpan met geschroefde steel dat wel, maar alle waar naar zijn geld. Hoewel ik hem al zeker 20 jaar heb, ziet hij er nog steeds uit als nieuw, ondanks veelvoudig gebruik. De steel zit nog steeds muurvast! Hij heeft echter een sandwichbodem die niet anti-aanbak is. Je hebt ook zo'n pan nodig vind ik om vlees goed aan te bakken en een goed aanzetsel voor jus te hebben. Door na het bakken namelijk het vlees eruit te halen en er vloeistof in te gieten, laten alle aanbaksels meteen los van de bodem en is hij weer helemaal schoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100