hoe wordt rookworst klaargemaakt bij de hema?

als ik bij de hema een rookworst koop en hem zelf klaar maak, is deze lang niet zo lekker als wanneer ik een warme worst bij hun koop. hoe maken zij ze klaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hema verwarmt haar rookworsten doormiddel van warme lucht. Omdat de worst uit de verpakking is wordt hij door de lucht iets droger daardoor ook iets anders van smaak.

langzaam verwarmen en een tijdje laten verwarmen.. 20/30 minuten op een laag vuurtje... meer doen hun ook niet, gewoon water en opzetten maar.

Ik denk,dat jij de worst te snel verwarmt. Bij de Hema liggen ze soms uren te baden in dat hete water.

De rookworst wordt met meerdere worsten tegelijk verwarmt in een heet waterbad en van tijd tot tijd op nieuw rookworsten in hetzelfde waterbad hierdoor wordt het een bouillon dat is een groot verschil dan met water. Een vollere smaak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100