Ik heb verse champignons in de vriezer, als ik deze bij de pastasaus wil koken moet ik ze dan eerst ontdooien of kunnen ze zo de pan in??

Of is het zo dat champignons helemaal niet de vriezer in kunnen omdat ze niet goed smaken als je ze hebt ondooit?? Heb ze trouwens gewoon in de supermarkt gekocht..

Weet jij het antwoord?

/2500

je kunt ze beter in de koelkast zetten, en dan kun je ze zo koken.

ik zou ze niet eerst ontdooien, anders worden ze erg waterig en slap

Voor bereiding moet je ze niet ontdooien gebruik ze zoals verse champignons deze truc heb ik van een franse tv kok en hij werkt.

Bronnen:
http://nl.yunomi.be/node/86768

Niet eerst ontdooien, ik zou ze eerst even bakken voordat ze in de saus gaan, zodat je al wat vocht kwijtraakt.

Ja, champignons kun je wel invriezen. zijn dan ca 3 maanden te bewaren ( wel afhankelijk van je vriezer). Het beste kun de de champignons, voordat je ze gaat invriezen, eerst in plakjes snijden en dan sauteren of blancheren. Champignons in bevroren toestand toevoegen aan de gerechten en dan kort laten meekoken of bakken.

kijk eens op champichique.nl/nl/tips/ het kan wel, maar niet direct uit het doosje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100