Heeft er iemand lekkere toevoegingen of aanpassingen voor een appeltaart?

Geen standaarddingen als rozijnen bijvoorbeeld.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een site voor je met de meest lekkere en aparte appeltaarten die er zijn. Ik heb hier laatst de beroemde Dudok appeltaart uit gebakken, heerlijk. Van Hollandse tot Indische appeltaart, te veel om op te noemen..een leuke site. http://appeltaarten.web-log.nl/

het klinkt misschien raar, maar plakjes zalm erop smaken best lekker kwam ik laatst achter. ook kaneel of chocola is leuk als je van dat soort dingen houd ^^

deegkorrels van bloem, boter en bruine suiker over de appeltaart geeft een lekker krokant laagje erop. Amandelspijs erdoor, ook niet vies. Abrikozenjam erover kan ook nog.

Snippers geconfijte gember aan de vulling toevoegen. En vanillevla.

gehakte walnoten, hazelnoten en amandelen door de appels en rozijnen smaakt super!

Appeltaart met roomkaas: Op de deegbodem laag een roomkaasmengsel doen. Dit mengsel bestaat uit roomkaas gemengd met suiker en ei. Hierop het appelmengsel doen. De taart smaakt koud het lekkerst.

Peren in plaats van appels. dan is het natuurlijk ook geen appeltaart meer.

cashewnoten er doorheen is erg lekker!

custardpoeder om te binden en abrikozen jam heerlijk vgr astrea

Hartige geitenkaas/appeltaart met tomaten en rozemarijn geprobeerd van smulweb Ingrediënten voor 4 personen 2 a 3 Granny Smiths. 5 Tomaten (niet overrijp). 1 pak Bladerdeeg. 5 teentjes Knoflook. 1 grote verse Rode Ui. 1 pakje verse Rozemarijn. ? 200 gr Geitenkaas (feta, chevre). Olijfolie. Peper. 1 bakje Walnoten.

slagroom

Eetlepel citroensap met de appels vermengen,daar wordt de appeltaart heerlijk fris van en 2 eetlepels custardpoeder op de bodem.Die custardpoeder doe ik trouwens in een thee ei en dan erop kloppen,dan wordt het mooi verspreid.

In rum gewelde rozijnen! Mjammie

Calvados, je kan warme appeltaart en vlak voor het serveren ook mee flamberen. Doe er een bolletje vanilleijs bij.

op de bodem een laagje amandelspijs spreiden. En op de bovenkant royaal beleggen met gemengde noten (amandel cashew hazelnoot) dat weer afstrijken nadat hij uit de oven komt met abrikozen jam. Jammie heerlijk

verse tijmblaadjes, verassend lekkere combinatie.

scheutje rum derbij...

Speculaaskruiden door het deeg.

Ik had kaneel op de appels gedaan (dacht ik) maar het bleek shoarmakruiden te zijn :P Dus zoveel mogelijk ervan afgespoeld maar er zat toch een tikkie shoarmakruiden in de taart. Smaakte tegen alle verwachting in erg lekker!

Door citroenschil en -sap en yoghurt afwisselend met het bloem-bakpoeder mengsel door het beslag te roeren.De partjes appels met de bolle kant naar boven in het deeg te drukken en bruine suiker erover.Dan 1 uurtje bakken. af laten koelen,poedersuiker erover.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100