Wat voor avondeten is makkelijk klaar te maken als je griep hebt en nergens trek in hebt, maar wat wel gezond is?

vegetarisch ook nog.

Toegevoegd na 1 minuut:
Op een of andere manier heb ik wel al de hele dag zin in chocotofs.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een bordje brinta pap . Is snel klaar en het is ook goed voor jou .

als je niet zo lekker bent is groente soep misschien een oplossing snel en gezond.

macaroni of spaghetti is wel snel klaar, maar ik weet niet of je daar zin in hebt als je griep hebt.

Maak een salade en doe daar van alles in wat je lekker vindt. Nog een gekookt eitje door en je hebt een gezonde maaltijd.

Soep! Makkelijk weg te krijgen, en snel gemaakt: Een pan water, wat bouiloonblokjes en soepgroente erbij. (voorverpakt gesneden nog makkelijker) En mocht je echt helemaal geen trek hebben: Een paar boterhammen met kaas en een sinaasappel toe, is ook gezond en makkelijk.

Gewoon brood en een huzarensalade. Krijg je ook nog iets van groente binnen. Het is natuurlijk wel wat vetter maar goed, nog steeds beter dan chocotofs ;-)

je bent toch niet zwanger. maar bij griep is een bakje thee en een beschuitje kaas wel lekker

Als je nergens trek in hebt, hoef je niets klaar te maken.

Lekker een paar beschuitjes met aardbeien, zo klaar, en nog gezond ook, kopje thee erbij..... hoef je niet eens griep voor te hebben! Beterschap!

Het beste is kippensoep, dit zelf maken: kippepootje in water, zorgen dat het tegen de kook aanzit, zo laten trekken. Zit vol zouten en mineralen die je er weer bovenop helpen.

Kippensoep (= traditionele Joodse oplossing...;-), is zacht, warm en gezond en dan hoef je het echt niet zelf klaar te gaan maken hoor....blikje is goed genoeg als je geen zin hebt in de keuken te staan. Ook iets van zuivel is lekker...dus niet teveel kruiden en zacht/makkelijk te slikken is lekker. Neem gewoon ook vitaminepilletje extra en wat fruit. Ook genoeg drinken en als je last van darmen enzo hebt een underberg (kruidenbitter, kopen bij slijterij.).

Bronnen:
Mezelf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100