Hoe worden van die sinterklaasschuimpjes gemaakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

2 eiwitten 75 gram kristalsuiker 25 gram basterdsuiker 1 zakje vanillesuiker BEREIDINGSWIJZE VOOR SCHUIMPJES Bedek de beboterde bakplaat met vetvrij papier en bestrijk dit papier ook dun met boter. Doe de eiwitten in een schone kom en gebruik schone gardes in de mixer. Meng de kristal-, basterd- en vanillesuiker door elkaar. Klop de eiwitten half stijf en klop dan, bij gedeelten, de suiker er door. Klop zolang, tot de kristalsuiker opgelost en het eiwit stijf is. Vul een spuitzak met een grof gekarteld spuitmondje en spuit ronde of langwerpige schuimpjes op de bakplaat. Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven van 125 graden C. Dit gebak wordt bij een lage temperatuur eigenlijk gedroogd. Haal de schuimpjes, als ze na 2,5 á 3 uur bakken klaar zijn, voorzichtig van de bakplaat. ALLERGIEINFORMATIE VOOR SCHUIMPJES Hieronder vindt u de allergie informatie voor het recept Schuimpjes. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Geschikt voor notenallergieGeschikt voor kleurstoffenallergieGeschikt voor nachtschade-allergieGeschikt voor glutenallergieGeschikt voor koemelkallergie Het is niet echt wat je bedoelt, maar je weet nu wel wat erin zit en hoe je het zelf moet maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100