Hoe kan ik het best mijn senseo koffie pads bewaren?

Ik doe vaak meerdere weken met 1 zak koffie pads, maar na 2 weken is de smaak sterk verminderd en zurig. Wie heeft er (bewaar)tips om de smaakvermindering zo klein mogelijk te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de horecagroothandel zijn per stuk verpakte senseopads te koop, luchtdicht bewaren is wel een optie maar verlies over meerdere weken is niet te voorkomen, een andere tip: zoek iemand die het zelfde probleem heeft en deel de pakken. een apparaat kopen dat zelf maalt en zet is de beste en goedkoopste (gebruik) oplossing

Er bestaan potten van vacu-vin. Te koop bij blokker. Pads erin, lucht eruit, en ze blijven lekker lang goed.

Begin met een zak van 18 stuks te kopen,de pads passen precies in een speciaal hiervoor gemaakt afsluitbaar busje,in diverse zaken te verkrijgen. Of meer koffie drinken.

Een combinatie van twee dingen: luchtdicht en gekoeld.

Bronnen:
http://www.vanhilst.com/KoffieBewaren.htm

Een pot die luchtdicht afsluit

Niet. Gooi ze weg en neem een echt koffiezetapparaat ;-)

als je koffie wilt drinken moet je niet aan senseo beginnen

Helemaal smaakverlies voorkomen is vrijwel onmogelijk. Wel kun je de eerder genoemde opbergdozen gebruiken of overstappen op een ander zetsysteem. Er zijn sytemen die zelf bonen malen en dan koffie zetten of de gesloten systemen zoals de dolce gusto of de nespresso. Deze werken met gesealde capsules. Als je meerdere weken doet met een zak senseo pads is dat misschien een oplossing. Koffie is wel wat duurder 10 capsules voor ongeveer 3,50 euro maar het geringe koffie gebruik rechtvaardigd dit wellicht. Wacht dan op een leuke actie van de grote winkelketens en je hebt je apparaat ook nog eens voor een schappelijk prijsje. succes !

Door deze in een speciale bus voor senseo pads te bewaren zijn overal verkrijgbaar.

Met een éénvoudig rekkertje de omslag omdraaien en ONMIDDELLIJK dichtsnoeren in de oorspronkelijke verpakking.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100