Is een fles Smirnoff ice (5% alcohol) en vodka (37.5%) alcohol perfect te mengen (dus voka gieten in de smirnoff ice fles) of is dit riskant?

Kan je een hartaanval krijgen van het mengen van vodka (37%) en deze vodka ingieten in een fles smirnoff ice. Gevolg: je proeft niks meer van de 37.5% vodka !
Is dit gevaarlijk??

Stel dat je een beetje drink uit de Smirnoff ice (5%) en dan een scheutje vodka van 37.5% , als je dit zo doet, heb je 2 flessen op één uur op ! (want je smaakt niks van de voka meer door die smirnoff ice).

Hoeveel glazen heb je dan in feite op? Is dit gevaarlijk? Rijden ga ik zeker niet meer doen, maar gewoon als ontspanning?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is goed te mengen omdat de alcohol in smirnof ice bestaat uit Wodka, je verdunt hooguit de Wodka een beetje .

2 flessen alcohol drinken is een slecht plan. Waarom zou je vodka van 37,5 procent drinken als je deze door de smirnoff niet proeft? De enige reden daarvoor kan zijn is om stomdronken te worden en dat zal je wel lukken. Dit valt ook wel onder coma drinken, namelijk het zuipen om het zuipen, niet omdat je het lekker vind of voor de gezelligheid. Hoeveel glazen je ophebt hangt natuurlijk af van de grote van de flessen, want beide zijn er in verschillende maten. Toegevoegd na 21 minuten: vodka gaat standaard in glazen van 35 ml, dus gaan er 21 shots uit fles. Smirnoff wordt gedronken per 2.75 cl, dus dat is 3 glazen. Dus drink je zo’n 25 standaard glazen aan alcohol.

dat heet zuipen inplaats van drinken. en als je het wilt mengen met als doel om de 1ne drank met het meeste alcohol niet te proeven ,waarom drink je het dan. een hartaanval zal niet gauw gebeuren maar in coma raken des te sneller. waarom niet gelijk strorum van 80% als je dan een boer laat kan je gelijk de openhaard aansteken.

Het is niet aan te raden. Het mengen van deze drankjes is op zich niet gevaarlijk. Een hele fles wodka in je eentje leegdrinken wel.

Ja van 2 flessen in een uur kan je een hartaanval krijgen, jezelf in coma drinken en dood gaan. Ik zou een andere manier van ontspannen zoeken, zonder alcohol kan dat ook prima!

dat lijkt me wel erg gevaarlijk ja, ik denk niet dat je daarna jezelf nog bent . en mischien raak je wel bewusteloos ofzo. en al helemaal als je op deze manier dranken gaat mengen. je weet niet wat er gebeurt. en je begint zelf al over die hartaanval. als je daar bang voor bent moet je er al helemaal niet aan beginnen. als je echt wil ontspannen neem dan gewoon een wijntje of een flesje bier

Nou, vandaag,als je morgen nog wilt halen,zou ik het maar niet proberen!Je ontspant er niet van,je wordt alleen maar lam en daarna ziek.Het lijkt me zeker riskant!

Alcohol en water zijn IN IEDERE verhouding te mengen. Je hersenen en je lever reageren echter beduidend beter op water dan op alcohol. Ga je echter twee liter vloestof drinken die37.5% /l en 5%/L bevatten,dan komt dat in het gunstigste geval neer op 1liter water met smaakjes en EEN liter drank met 42.5% alcohol. Heb je nog belangrijke plannen, doe dat dan eerst, daarna gaat dat waarschijnlijk NOOIT meer lukken. Wil je verder leven, dan zou ik dit plan in de IJSKAST zetten en daar voor altijd laten staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100